Alla inlägg under december 2009

Av Pauline Eriksson - 9 december 2009 22:45

Vet inte vad men det här känns som en riktig lång vecka och jag ser verkligen fram emot en lugn helg. Igår vilade Faraxen och jag hade tänkt köra till Friskis för att gå på pass men på morgonen hände något med min "tå", förmodligen en stukning men det känns som en fraktur och jag har nog varit lite gnällig men det gör ju så "jävla ont". Idag har det inte varit ett dugg bättre så den besiktning jag hade på jobbet gick väldigt sakta. 


Eftersom jag inte skulle kunna ha foten i en stigbygel så fick det bli barbackaridning i kväll och det gick riktigt bra. Imorgon får han stå igen för vi ska på utbildning med jobbet i Malmö för att sen direkt åka till "Karön" för att äta julbord och på fredag blir det personalmöte hela dagen så dessa dagar blir det mycket med jobbet men det mesta blir nog kul .


Har fortfarande inte kunnat få in filmen från uppvisningen i söndags, jag hatar när det inte funkar och när det gäller tekniska grejor så blir jag bara galen när det inte är enkelt. Ska ta mig samman och försöka göra den mindre för det verkar vara det som är problemet att filen är för stor att behandla i datorn, Skit oxå! få kanske läsa lite i bruksanvisningen.


Kolla bilden nedan på Lucifer, Jockii och Isak, visst är dem söta.


Haha... tror ni att jag har tappat en godisbit på golvet eller.  

Kortet är taget förra helgen hemma hos mina föräldrar. 


God Natt  

Av Pauline Eriksson - 7 december 2009 16:44

Efter ett fyspass   på Friskis och en väldigt "trevlig" Julfest i lördags så vaknade jag på söndagen och hade en enorm träningsvärk och en huvudvärk som är obeskrivlig (men självförvållad)  . Tog mig ut till stallet halv 8 och släppte ut Farax och Alfred och sen var det bara att slänga sig i sängen igen och där blev jag fram till eftermiddagen.


Efter en dusch och lite mat så tog jag mig samman och gick ut i stallet och fixade Ruxens box och tog in hästarna. Sen tog jag fram mina tävlingskläder och började förbereda mig för kvällens Julshow där jag hade lovat att göra en uppvisning. Just då kändes det inte som att jag skulle kunna rida med sån träningsvärk i benen men när jag väl satt på min fina Prins och fick klä på mig tävlings outfiten så kändes det riktig bra. Förutom lite "sluddrande" i början så gick uppvisningen riktigt bra och även när jag red utan träns så kändes det som att jag hade kontroll. Efter var det många som kom fram och tyckte att det var helt fantastikt och det är ju alltid kul att få beröm  . Min kära syster och Hugo var med och kollade och hon filmade, men när jag försökte ladda upp den igår så var filen för stor så jag vet inte riktig hur jag ska göra. Emelie Thoresson var på plats och fotade och lovade att hon skulle ladda ner fotona på en cd till mig så jag kanske kan visa lite foton i alla fall.


Ikväll blir det skogen med Emmy och Alfred och imon blir det vila.


På tur med Ruxen en dag då faktiskt solen var framme, den har vi inte sett så mycket av på sistone.

  

Av Pauline Eriksson - 4 december 2009 22:52

  Ojojoj, jag är kanske inte nån flitig konsertbesökare men är det någon konsert jag har velat vara på så är det en "Kisskonsert" för dem är bara så jävla häftiga. Och när Emmy kom till stallet för några dagar sedan och sa att hon hade bokat biljetter till Malmö i Juni nästa år så blev jag väldigt sugen. Syrran gick igång på det direkt så ikväll bokade vi också så det blir verkligen nåt att se fram emot....hehehe..



Igår vilade Prinsen eftersom jag hade besök av Gittan, Karin och Sussan men idag red jag ett lättare pass i ridhuset. På kvällen var jag hemma hos mamma och pappa och fick mammas goda räkmackor "mums", tog hand om min fina hund Isak också. Klippte klor, tasshår och borstade hans päls, det är helt otroligt va fin han är i pälsen för att vara så gammal, tänkte på det förra veckan när jag träffade en hund som var 13 år också och Isak ser ut som en unghund jämförelsevis.


Den pigga Isak skäller på sin matte  han är bara för söt...


Jag vill ha mer godis

  


Kan fortfarande en del trix

  


Jag är ju moster till Hugo men även till syrrans nakenhundar Lucifer och Jockii och dem blir också glada när moster kommer på besök, gladast blir nog Lucifer för han är som ett litet plåster på mig.


Lucifer är mosters gullegris

  


Jockii oxå

  


Hugo och jag gick kvällsrundan med hundarna innan vi åt räkmackor och kollade på Idol och sen fick jag och syrran rycket att vi minsann skulle boka biljetter till Kisskonserten och så blev det.


Hugo med slipsen som han fick av mig ikväll, hade väl tänkt att han kunde ha den på julafton men men.


Och så Mio (skrället) måste ju oxå vara med på ett hörn, vi börjar faktiskt bli "lite" kompisar.

  


Imorgon bitti ska jag rida ut tillsammans med Chris för hon har lånat Alfred så jag ska nog sova nu så man är lite pigg imon.

Höres på söndag efter uppvisningen på Julshowen här på klubben, kan bli hur kul som helst  


God Natt

Av Pauline Eriksson - 2 december 2009 22:09

  Livet är för viktigt för att tas på för stort allvar...hahaha... bra ordspråk som jag läste idag.


Jamen varje år är det samma sak, Syrran har hittat på en jätterolig och eftertänksam julklapp till mig och berätta naturligtvis det för mig och jag är barnsligt nyfiken när det gäller julklappar. Jag däremot har så svårt att komma på nåt sådär jättebra som man bara vet att hon skulle bli jätteglad för och ikväll ringer hon och säger att hon har hittat nåt sådär jättebra som hon bara var tvungen att köpa och jag skulle aldrig kunna gissa vad det är? Så nu kommer jag fram tills Julafton vara jättenyfiken på vad det är och det jag hade tänkt köpa till syrran känns inte alls så roligt så nu vet jag inte  .


Faraxen fick vila i måndags efter söndagens roliga hoppträning och igår blev det ett ganska tufft pass i ridhuset, har inte tränat vare sig slutor eller galoppombyten sen SM och det märktes..

Ikväll fick Ruxen nya "dojor" och sen stack jag och Emmy ut i skogen och det var mysigt som vanligt. Det är skönt att det har blivit lite kallare och även att det har börja torka upp i marken för hagarna börja bli väldigt blöta efter allt regn.


Imorgon kväll blir det glöggfika med Gittan, Sussan och Karin hemma hos mig så Faraxen får nog en vilodag till och sen på fredag får jag nog öva lite om vi ska hålla uppvisning på Lucefirandet på söndags kvällen  ....hihihi...

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< December 2009 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards