Alla inlägg under maj 2009

Av Pauline Eriksson - 19 maj 2009 21:43

Ville bara visa nåt annan än reining, tycker att det är så tråkigt att det visas så lite av dem andra Westerngrenarna. Westernridning är ju så mycket mer än att stoppa och spinna, det finns massor av andra trevliga grenar.

Jag tycker att detta ser ganska trevligt ut, grenen heter "western riding".

Av Pauline Eriksson - 19 maj 2009 21:21

Idag har Farax matte återvänt till livet och imorgon även till vardagen, varit hemma idag också.

Farax har fått nya "dojor" idag så han är fin tills på lördag, hm råkade säga till hovslagaren att vi skulle tävla inför Farax så nu ska han säkert börja hosta igen eller hitta på nåt annat...ler...

Kännt mig lite matt även idag men på kvällen red jag och Emmy ut en runda med våra små ponniesar. Tog ett par bilder med telefonen, tyvärr inte så bra skärpa men kolla in spejaren Faraxen. Han är en lite skogsmulle i grund och botten..

Av Pauline Eriksson - 18 maj 2009 16:14

Inte för att jag tror att jag har så värst många ovänner, men denna magsjuka som jag åkte på i Lördags kväll önskar jag inte någon.

Åkte hem till mina föräldrar för att grilla och "pang" så blev jag superdålig, jag tänker inte berätta detaljer men det höll på hela natten och i går fick jag hög feber så kan inte säga att jag har varit så värst kacksig. Som tur är har jag underbara kompisar i Tina och Emmy som tar hand om min bruna springare, så idag har Tina ridit Farax en stund. Vill ju inte att han står nu om vi ska tävla på lördag. Idag mår jag iallafall lite bättre förrutom att det känns som huvudet ska trilla av, så jag har bestämt mig för att stanna hemma från jobbet även i morgon.

Till Jessica säger jag bara "kämpa på", ni blir bara bättre och bättre och snart ska du se börja ni dra åt samma håll du och din fina "Fliza".

Idag blev jag bjuden till min gamla skolkamrat Mias examenskalas, hon går ut mångkulturell socionomutbildning och har även varit i Sydafrika flera gånger och arbetat/praktiserat. Förra året gjorde hon min resa till sportcupen möjlig genom att följa med mig och Farax dit, vi hade en kanonresa och hon imponerade på mig med sitt sätt att ta hand om Farax trotts att det va länge sedan hon höll på med hästar. Jag hittade ett härligt foto på Farax och Mia när vi stannade på en rastplats på vägen dit, båda två ser ut som fotomodeller...hihii

Av Pauline Eriksson - 16 maj 2009 11:29

En melodi som jag har haft i min hjärna och gått och nynnat på i flera år har idag äntligen fått ett namn. Jag tror att jag har frågat alla jag känner och alla känner igen låten men har inte kunnat säga vad den heter eller vad dem har hört den. Men idag efter att Tina och jag ridit en runda i skogen med Farax och Alfred så ringde Tina till ett musikaliskt uppslagsverk och han svarade direkt att det var "The mexican hat". Vi slog direkt på youtube och fick fram melodin och här kommer den.

Av Pauline Eriksson - 16 maj 2009 00:04

Ja du Jessica, tror det eller ej men du har nog smittat mig med pysselsjukan. Ikväll har jag sytt på lite pärlor på min tävlingsskjorta och det blev faktiskt ganska bra (se bild) i alla fall för att vara mig...hihi..

Tina har absolut rätt i att Isak inte är en hund att förglömma, och det kan nog alla som känner han skriva under på. Svaret på Jessicas fråga är att han är blandras mellan golden retriver och border collie. Han har precis som min Farax haft väldigt mycket sjukdomar, dubbelsidig höftledsfel så veterinären trodde inte han skulle klara sig längre än max 4 år så han lever några år på övertid. Han har även svår hudallergi, men har haft en helt otroligt possitiv inställning till allt och är fortfarande som 12-åring pigga ben och glatt humör. Min underbara Isak, imorgon ska vi pyssla och gosa hela eftermiddagen och stilla mitt dåliga samvete en smula.

Igår red jag Farax en stund i paddocken och han kändes lite motig men jag tror det beror på att paddocken är så liten. Ikväll red vi ut tillsammans med Emmy och Alfred och det gick undan på slutet, mycket galopp blev det och det behövde vi nog för att vakna till.

Nähä nu måste jag nog sova, ska ut och rida tidigt i mon.

God Natt

Av Pauline Eriksson - 13 maj 2009 21:34

Hej Jessica och alla andra glada.

Efter lång arbetsdag och efter att ha kört runt och letat födelsedagspresent till min kära storasyster, kan ju inte berätta vad det är eftersom syrran läser denna blogg, så blev det en härlig uteritt på kvällen. Underbart väder, det blev Emmy och 2 st småtjejer från stallet som följde med. Det blev några snabba galopper och så mötte vi som vanligt en massa militärer som lekte krig. Det är ett övningsområde som vi rider på så man vet aldrig vad man kan stöta på. Farax kändes pigg och allert och jag börjar verkligen längta till nästa helg då det bär av till Bökeberg. Har även fått reda på att tävlingarna på Bökeberg gäller som kval till SM, det tycker jag är bra och det verkar även som att jag kan räkna med den tävlingen i Grevagården. Nu gäller det bara att han håller sig frisk min lilla sjukling.

För dem som inte vet så har jag även en underbar hund som heter Isak, han är 12 år gammal och bor nu hos mina föräldrar för att jag jobbar så mycket och vill inte att han ska vara själv. Tina tyckte jag va taskig som inte har nämt honom och inte lagt ut bilder på han och frågade mig om jag hade glömt min gamla trogna följeslagare. Självklart har jag inte glömt Isak utan har ständigt dåligt samvete för att jag inte kan ta hand om han som jag verkligen skulle vilja, men som tur är har jag underbara föräldrar som skämmer bort han så mycket det bara går.

Här kommer några bilder på min andra älskling.

Ha de gott tills nästa gång

Av Pauline Eriksson - 12 maj 2009 18:07

Lovade Jessika att försöka skriva varje dag, men jag vet inte vad jag ska skriva en dag som denna när Faraxen bara går i hagen och skrota. Men nu har jag ialla fall meddelat att så är fallet.

Kan ju lägga ut ännu en bild: Farax och jag blev arabriksmästare i  Western horsmanship på sportcupen förra året.

Tjo Flöjt

Av Pauline Eriksson - 11 maj 2009 21:36

Jag fattar inte detta, det har varit hur fint väder som helst hela dagen, men när jag sätter mig på hästryggen för att rida ut en mysrunda efter helgens träning så börjar det givetvis att regna. Emmy va också med och hon vill väl snart inte rida med mig för hon säger att det regnar alltid när vi ska ut tillsammans...hihi... Men vad är det man säger "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" och vi hade väl inte regnkläder precis så på slutet va det lite kallt.

En annan rolig sak som hände idag när jag satt och fikade hos grannen Tina, då sprang en ÄLG förbi snacka om vi blev förvånade.

Kollat lite på proppen till D-tävlingen idag och det ser ut som att jag kan lura med mig Emmy också med hennes stora Alfred. Emmy är lite osäker på vad hon ska sattsa på för ridning, dressyr/western, jag tycker självklart western.

Farax och jag har också provat tävla dressyr, se bildbeviset, han va ganska bra på det också. Min superfina Prins som jag tycker sååå mycket om, ja ialla fall när han är frisk....

Ha det gött.

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards