Alla inlägg den 27 september 2010

Av Pauline Eriksson - 27 september 2010 06:48

Nu är det snart helt tomt i skåpen i min lägenhet och i helgen har Tina hjälpt mig att putsa fönsterna sen har jag rensat avlopp och skurat som en galning  . Nästan allt är nerpackat förutom mat, en del kläder och köksutrustning, men allt ska vara klart till på onsdag för då är tanken att vi ska fylla min och Emmys hästtransport för att det ska vara klart inför torsdag när flytten börja.


Så här ser ett av rummen ut i min lägenhet...ler... i det andra ekar det


Igår var jag hos Thoressons för att träna en av deras unghästar Lux en 1-årig halvblodsvallak, jag har varit hos Thoressons flera gånger i över ett års tid nu. Vi har mest tränat deras andra unghäst Lolli som nu är 2,5 år och snart redo för insittning. Lolli var en väldigt egensinnig unghäst som började ta över mer och mer men som vi har fått riktigt bra fason på och det har lossnat riktigt ordentligt för Erika som äger och har tränat henne (se info på hennes blogg:  http://lolliochlux.blogg.se/ ). Lux ägs av Erikas syster Emelie och nu har hon samma resa framför sig som Erika har haft med Lolli, det är verkligen härliga unghästar och alltid lika roligt att jobba med. Lux är något mer rakare i sitt sätt än vad Lolli är och när Emelie får till det så kommer hon ha en riktigt bra häst som kommer följa henne var som.


Igår kväll när jag hade tagit in Farax och Alfred så mötte jag en väldigt glad Elina som ju oxå har en unghäst (Bellis) som vi håller på att träna. Det har verkligen lossnat för Elina i hanteringen av Bellis och det är en fröjd att se dem tillsammans, igår hade hon longerat honom själv och det hade visst gått superbra därav hennes glada/malliga uppsyn när jag mötte henne. Bra jobbat Elina, fortsätt i samma stil så kan ni nå vilka mål som helst  .


Det är verkligen härligt med nyfikna små unghästar och jag börja längta tills jag hittar en egen att träna upp.


Hej

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards