Alla inlägg den 11 september 2010

Av Pauline Eriksson - 11 september 2010 10:35

Som vanligt håller vi högt tempo och efter ett par lugnare dagar förra helgen så har vi kört stenhårt denna veckan. Förrutom att vi har jobbat hela dagarna både jag och Henke och Henke har haft en jobbig förkylning så har vi haft fullbokat på kvällarna.


Måndag:

Henke hämtade sitt släp och jag började rensa gärnet i förråd och lägenheten, fyllde halva släpet och sen ska Tina fylla på med det hon ska slänga.

Tina red ut med Farax tillsammans med Emmy.


Tisdag:

Hämtade både hö och halm, Emmy körde till höbonde och jag och Henke till halmbonden, sen hjälpte Chris, Lina och Emma oss att få upp det på "skullen" och det var vi väldigt tacksamma för. Bakade sen en kladdkaka som vi mumsade i oss lite senare. Farax vilade.


Onsdag:

Direkt efter jobbet körde jag och Henke till Kristianstad för att kolla på en häst som vi eventuellt ska låna som sällskapshäst till Farax och som även Henke kan pyssla och rida lite på. Det va en jättemysig häst som både jag och Henke föll för så nu väntar vi bara på besked från ägaren.

Senare började jag flyttpacka lite grejer från bokhyllan, många kartonger blir det.

Tina red ut Farax tillsammans med Emmy, det är toppen att ha en sån kompis som gärna vill rida när man inte får ihopa schemat.


Torsdag:

Red Farax själv i paddocken direkt efter jobbet och det kändes toppen efter att inte ha ridit på 3 dagar... mys mys.

Senare på kvällen var vi och tittade på en kise som vi ska försöka ta hand om som inte riktigt trivs tillsammans med sina nya kompisar utan helst vill ha all uppmärksamhet själv. Baronen heter han och är en Somali, förhoppningsvis kommer han att trivas hos Henke och mig på gården.


Baronen i egen hög person, visst är han en fin kise


Fredag:

Mycket på jobbet eftersom det har varit problem med datasystemen tidigare i veckan, men det gick bra tillslut.

Efter jobbet tömkörde jag och Henke Farax en runda, det va säkert 1-2 år sedan men det gick superbra och tanken är att kanske köra in honom till våren.

Börjar även känna mig lite förkyld, ont i kroppen och tjock i halsen.


Lördag:

Det är i dag det... Henke och jag har varit ute på en mysig skogstur med Plex och Farax, det blev en runda i Rosenholmsskogarna och det gick verkligen superbra.

Känner mig just nu som om att jag har en dunderförkylning på gång men det är bara att visa att man är den "viking" som man försöker vara men som inte alltid är så lätt att leva upp till...ler...


Tjo

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards