Alla inlägg den 18 september 2010

Av Pauline Eriksson - 18 september 2010 13:21

Torsdag till fredag har vi varit på Tjärö (en ö utanför Bräknehoby) på konferens och teambuilding med jobbet. Det var en jättemysig ö och en bra konferens samt hade vi en extern föreläsning som handlade om "hjärnan" och stress. 

Föreläsaren menar att det är skillnad mellan att ha "högt tempo" eller att stressa och att det inte finns positiv stress utan att det då håller man ett högt tempo och det är positivt. Stess är när man känner att det här klarar jag aldrig eller det här går alldrig i hop sig, alltså man tänker negativt om alla måsten.   


Farax fick vila i torsdags och i fredags kväll blev han longerad en stund, Henke fick oxå testa och jag kan inte säga annat än att jag blev lite imponerad över hans sätt att röra sig och hur han styrde Farax.


        


Imorse var jag och Farax ute själva och han är så himla häftig att rida nu, hur pigg som helst och ett driv i steget som inte alltid är hans bästa egenskap. Tror att Farax mår gott av att inte ha en matte som hela tiden har prestationsångest och pressa han i alla lägen. Nu känner jag mig lugnare än någonsin i både livet och med Farax, att inte alltid behöva ha ont i magen när jag ska hämta han från hagen för att man är rädd att han ska vara halt eller sjuk. Bara det gör att jag känner mig lugnare och bara kan njuta av min fantstiska häst och känna att jag ser fram emot att ha ett något lugnare sinne i vinter när det gäller Farax träning. Inte behöva hålla i gång han för att vara med på de första tävlingarna utan rida lite i skogen och mysa i vårt alldeles egna stall ser jag oxå fram emot  .


Imorgon ska Emmy tävla i klubbmästerskapen och då ska jag och Henke vara där och heja fram dem.


Hej hopp

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards