Alla inlägg den 17 april 2010

Av Pauline Eriksson - 17 april 2010 10:33

Vilken bra prudukt KylLera är  .


Igår när jag och Emmy skulle rida upp till Rosenholmsskogarna så kändes inte Farax helt fräsch när vi började trava. Jag har ju börjat vikta upp han på frambenen igen när vi rider ute för att han ska jobba igenom varje rörelse och när vi började trava så kändes det som att han gick orent bak. Jag satt av och kände igenom hans ben men ingen värme eller svullnad. Tog av viktmanschetterna och sprang med honom fram och tillbaka på vägen och då såg han "ren" ut så jag lät viktmanschetterna ligga och satt upp och red vidare. Ingen hälta men kanske lite framtung, vi red vidare och han kändes bättre och bätttre. När vi kom hem igen så streschade jag honom noga och kleta på rejält med kyllera på alla fyra benen, tänkte att om det är nån inflammation pågång så kanske jag kan häva den i tid.


I morse sadlade jag honom och gick upp i paddocken för att kolla honom och han kändes hur fin som helst  , men det blev ett kort pass och sen ner i stallet och la på mera kyllera innan han fick gå ut i hagen.


Imorgon är tanken att syrran och jag ska träffas i Johannishus på EWR:s bana för att köra ett hårdpass.


Emmy är nu anmäld och klar till tävlingen nästa Lördag på Bökeberg så i veckan blir det frisering av hästar och rengöring av utrustning.


Nu ska jag till Strömsberg för att hålla träning för Gittan och Karin, alltid lika härligt att komma dit till alla glada och goa.


Karins fina Robyn förra hösten när vi satt in henne, nu är det dags att hon blir ridhäst.


Ska se om jag kan ta några nya fina kort på dem idag...ler...  


Kramis   

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards