Alla inlägg den 4 april 2010

Av Pauline Eriksson - 4 april 2010 11:57

Jag kan inte bli annat än helt otrolig ödmjuk över att få "previlegiumet" att äga The Fabulous Farax.


  

  


Igår sa speakern att Farax dag verkligen hade varit Fabulous och jag var tårögd av glädje när han gång på gång lät sig styras inne på arenan helt i harmoni.

Dagen blev otroligt lång och en av dem tuffaste tävlingsdagarna vi har haft eftersom tävlingarrangörerna inte hade möjlighet att erbjuda dagbox så fick han ha sina vilopauser i transporten.


Vi började dagen med trailen och han kändes superfin direkt när jag började rida fram honom så det blev bara lite lätt ridning innan jag gick banan.

Som jag tidigare har berättat så är det ibland "dubbleshow" vilket innebär att det är 2 st domare och denna tävling var det en kvinnlig  från Schweiz och en  manlig från Belgien. Dessa dömer helt i sin eget tycke och kan ibland tyckas vara konstigt och inte alls ovanligt att dem tycker olika. Den kvinnliga domaren verkade gilla Farax för hon hade oss etta i alla fyra deltävlingarna "Allbreeds".


Resultatet blev:


Trail:              kvinnlig domare 1:a, manlig 3:a

Pleasure:         Kvinnlig domare 1:a, manlig 2:a

Riding:            Kvinnlig domare 1:a, manlig 1:a

Horsemanchip: Kvinnlig domare 1:a, manlig 1:a


Inte så illa pinkat av en "arab", så himla nöjd och inte bara för resultatet utan för att alla ritter kändes mer eller mindre super. Vi liksom sammarbetade till hundra procent och skulle inte kunna begära mer av min lilla ponny som är helt otrolig att ha med sig.

Detta resultat innebar att vi gick vidare till final i Trailcupen och Pleasurecupen som jag hade anmält oss till som gick på kvällen kl 21:00. Då var det final mellan dem som gick vidare i "Allbreads", APHA-klasserna, AQHA-klasserna och även ungdomsklasserna. Detta blev en väldigt bra samling och väldigt jämna ritter, med 13 st ekipage gick i varje cup. I trailcupen slutade vi på en 8:de plats vilket jag är så fantastiskt nöjd med för den trailbanan som vi red gick inte av för hackor och på det sättet vi genomförde det så kan jag inte vara mer än nöjd. Sen till det helt sanslöst bra resultatet, vi blev nämligen 4:a i pleasurecupen i sjukt bra konkurrans och det är en klass som vi inte alls har tränat inför men Farax skötte sig såååå himla bra.


Prisskörden blev en väldans massa rosetter, presentkort, ett täcke och 500kr i prispengar, som Ni förstår så var det en "Fabulös" Dag vi hade.


Syrran har tagit en massa kort men har tyvärr tappat bort nätsladden till datorn och det är anledningen till att inte ens förra tävlingens kort har kommit upp men vi ska försöka lösa detta så fort som möjligt.


Ha det gött så länge

från en trött men glad hästägare  

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards