Alla inlägg den 11 april 2010

Av Pauline Eriksson - 11 april 2010 18:14

Hämtade jackorna som syrran och jag ska showa runt med resten av sommaren  . Tycker att dem blev jättefina och man vill ju visa att man är stolt över den där Faraxen.


Funderar även på att märka det fina täcket vi vann förra helgen.


Igår var det klubbtävling i Bräknehoby och det är som alltid lika trevligt att träffa likasinnande i samma klubb. Det var inte så många ekipage som hade kommit igång efter denna stränga vinter med för många ett startskott i rätt riktning.

Jag hade anmält mig och Farax i Reining och Versitail och jag är mycket nöjd med våra ritter, eftersom Reining inte är vår men som jag har tänkt att rida på Chappen i år så blev detta en bra träning.


Farax och jag var nominerade till "Årets sportekipage" 2009 (för arabiska fullblod) men den titeln knep våra ständiga konkurrenter Elenore och Hampus.

Stort Grattis till dem  ..............  


Eleonore och Hampus längst till vänster här på SM 2009


Idag har jag varit hos Familjen Thoresson och vi har lastat och kört deras Lollipop för första gången själv och det kunde inte ha gått bättre. Hon var lugn och trygg i transporten, stod nästan helt stilla när vi körde och var visserligen lite nervös när vi kom tillbaka men stod snällt kvar när vi tog bort bakbommen. Avslutade med att ta ut henne gå en sväng och gick på med henne på transporten igen och hon följde med direkt, stod där en stund och lastade sen ut henne igen och hon var helt lugn och trygg  .


Nästa helg är det ingen tävling men då ska jag hålla träning i strömsberg för Gittan, Sussan och Karin, det ska bli kul att få sparka igång dessa härliga pantertanter.


Ha det så länge     

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards