Alla inlägg den 11 september 2009

Av Pauline Eriksson - 11 september 2009 21:50

Världens sötaste nakenhundar, Jockii och Lusifer.lucifer o Jockii  


Börja bli ganska hyfsad på att rida barbacka, tycker ialla fall jag (hm, Emmy tyckte att jag såg lite spänd ut) och Farax börja bli ganska skön att sitta på. Han har ju aldrig varit så där tjock och go att sitta barbacka på och dessutom har han ganska hög manke men nu har han varit så fin i hullet länge och börjat bli så musklad och fin.

Det skulle ju blivit Pernilla träning i helgen men tyvärr så blev hon sjuk och det blev såklart inställt. Istället har min kära syster som även fungerar som aktiv "manager" bestämt att vi ska åka till Johannishus till EWR:s ridbana och träna trail och det verkar som att hon redan har ritat en bana som hon tänker bygga. Det blir spännande och bra träning med mycket bommar, så imorgon blir det hårt för mig och Ruxen.

Idag har jag även bokat en stuga som ligger ca 6 km från ridanläggningen som SM är på och jag hade en sån himla tur att det hade blivit avbokningar. Är ju förståss ute lite sent men det verkar som att min otur börja vända till lite tur och det tackar jag för. Stugan verkar vara supermysig med 4 bäddar, liten kokvrå och dusch/wc iden så det är ju toppen, Tina och Magnus ska också boka en stuga och Emmy och hennes sambo Jocke kanske också kör upp nån dag + att Gittan, Sussan och Karin mina underbara hästkompisar kommer också dit och hejar på mig och Farax. Hoppas bara att jag kan hålla lugnet och fokus och inte bli så där nervös som jag blir ibland och då tycker inte Farax att jag rider så bra och då finns risken att det blir pannkaka.. hihi.. konstigt vad dessa stora hästar är känsliga för hur vi känner oss och påverkas direkt. Kul ska jag ha ialla fall för herregud vad dyrt det blir, ska fråga min sponsor (pappa) om han har några hundralappar över och sen får man väl kolla vad som finns på sparkontot...ler... så det drabbar väl ingen fattig..

Återkommer om hur det gått på syrrans träning imorgon.

God Natt

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards