Alla inlägg den 2 september 2009

Av Pauline Eriksson - 2 september 2009 21:57

Att det kan göra så ont att ha träningsvärk "helt otroligt", va på det första styrka/spinn passet för hösten igår, 30 min spinning och 60 min träning med skivstång är ett mastigt pass. Har gått på det några säsonger och tycker det är ett toppenbra träningspass, trodde att jag inte var så otränad eftersom att jag har försökt hålla igång även under sommaren. Men jag hade fel för herregud vilken träningsvärk jag har och vill helst inte tänka på hur det är imorgon "dag 2 brukar vara värst".

Idag har Farax fått vila efter att ha gått ett tufft pass i paddocken igår och det var inte ens meningen, men han har hittat på att det finns spöken utanför ena kortsidan på paddocken och vägrar släppa denna tanke. Det innebär att han lägger mest energi på att funderar på det och när jag försöker få han att konsentrera sig på annat så flyger han uppåt eller åt sidan. hade tänkt att det skulle bli ett "finlir pass" men det slutade med att Farax va väldigt svettig av att jag försökte få han att sköta sig och helt enkelt få kontakt med honom... hm. lyckades nog inte helt.

Efter jobbet idag körde jag hem och bytte bil till min privata, körde till Nävragöl (mitt föräldrarhem) för att pappa hade lovat att byta bromsar och styrled som jag fick anmärkning på besiktningen. Passade på att gosa och prata med min fina gamla följeslagare Isak, han fyller 12 år den 17 september och var min trogna följeslagare i nästan 10 år, han va med i stallet, hos vänner och en och annan gång på jobbet. Aldrig några problem att ta med denna fantastiska varelse och alla har alltid direkt fattat tycke för hans härliga sätt och underbara ansiktsuttryck. Fick sen sluta tänka på mig själv och inse att Isak faktiskt har det bättre hos mina föräldrar i stora huset än här hemma i min lilla lägenhet, så han har nu ett lugnt och fridsamt pensionärsliv och är snart påväg in på sitt 13:de år, fortfarande vid gott mod och en och annan lekstund. Jag och Isak passade på att ta en härlig skogsrunda, det går inte lika fort som det gjorde tidigare men det var lika mysigt. Nedan ser ni en bild på Isak idag när vi är i skogen och de andra är för ett par år sedan när han har busat i poolen, Isak har alltid älskat att bada. hihi visst är han underbart söt?

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards