Direktlänk till inlägg 31 oktober 2009

Härlig dag med massor av häst

Av Pauline Eriksson - 31 oktober 2009 16:01

Släppte ut Farax och Alfred vid 7 i morse och gjorde Farax box färdig, nu när han ska ha en vilovecka så får man passa på att göra andra saket och idag stod det hästträning på schemat. Hade bokat med Karin i Mästaremåla (Farax stod där i 2 år innan vi flyttade till Västeråkra) och hennes lilla islandshäst Robyn, och för att slå två flugor i en smäll så bokade jag med Tove och Harriet att vi skulle ta premiärturen i transport med Silvia till ett annat ställe och kunde det bli bättre än att lasta ut henne hos Karin. Det är alltid lika mysigt och trevligt att komma till Karin och Jonas. Lastningen gick jättebra med Silvia men hon var dyngsur av svett när vi kom fram, Tove och mamma Harriet gick en runda med henne i skogen så hon skulle lugna ner sig lite. Jag och Karin tog även Robyn på en prommenad för att kolla av henne lite, hon va superpigg och skulle testa lite men skärpte till sig efter en stund och med lite korrigering. Hemma igen så hängde Karin lite på henne innan vi tog in både Robyn och Silvia i stallet och vi blev bjudna på fika hos Karin "Mums"..


Robyn är piggelin och redo för bus

  


Sadeln bryr hon sig inte ett dugg om

  


Efter att vi hade fikat både på mackor och god äppelkaka så tog vi ut Silvia och lastade på henne igen på transporten och hon bara gick raka vägen in, härligt att se, hon som verkligen har vägrat tidigareGlad. Tove och Harriet körde hem själva och meddelade senare att det hade gått super och att hon inte ens hade varit svettig när dem kom hem.. mycket bra..


Fina Silvia på annan ort för första gången på länge

  


Sen longerade jag Robyn en stund och hon blev rejält upprörd när jag satte lite press på henne och det tog en stund innan hon hade rejsat av sig det värsta och började lyssna på vad jag ville. Karin testade sen en liten stund innan hon för första gången satt på hennes rygg, det var inga problem och vi gick även några stappliga steg och Karin var överlyckligTyst. Jag kommer ihåg första gången jag satt på Farax, det var en underbar känsla efter att ha harvat runt på marken så länge, men allt markarbete gör verkligen att det är en baggis att sitta in/rida in en häst.


Första gången som ridhäst

  


Karin och Jonas katt "Saita", hon är världens mysigaste katt

  


Det har varit en härlig dag och Farax har bara skrotat runt i hagen och tycker nog oxå att det är skönt att slippa matte ett tag, men snacka om jag kommer bli ridsugen..


Förrästen glömde ju säga att det har kommit svart på vitt nu, vi tog hem High point Awards i torsdags och det innebär även att vi är vinnare av totalcupen denna säsong....JIPPPII !!!!


Ikväll ska det firasCool

 
 
Ingen bild

Katrine o Elviz

1 november 2009 17:40

GRATTIS GRATTIS o tusen gånger GRATTIS ni är bäst.

Kramizar Katrine o Elviz

 
Ingen bild

gittan

2 november 2009 11:43

Grattis Pauline, trodde på dig hela tiden!! Härlig tävlingsäsong du har bakom dig.

Kul för Karin och Robyn, tänk nu är det dags att rida in henne.
Vi hörs ha det ..
// Gittan

 
tessan

tessan

2 november 2009 20:45

Har du gjort inköpslista???

http://roxette

 
Ingen bild

Pauline

2 november 2009 21:13

om du menar till Ullared så brukar jag inte göra nån lista utan det blir som det blir...ler...

Tack för fina grattulationer.

Kramisar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pauline Eriksson - 21 oktober 2019 06:37

September var det mest häst hela helgerna med träningar och tävlingar för både mig och Ronja. Igår började vi ett nytt projekt på gården. Henke grävde och jag hämtade virke så nu får vi se vad det blir denna gång. ...

Av Pauline Eriksson - 22 augusti 2019 19:56

Och vi kommer snart slippa 7 stolpar på gården. Lippy va med och kollade så allt gick rätt till, inte rädd för en Grävis direkt. ...

Av Pauline Eriksson - 13 augusti 2019 19:28

Igår satte vi de sista stolparna och efter 260 meter är vi rätt så trötta på att sätta staket. ...

Av Pauline Eriksson - 16 juni 2019 09:01

Vår nya 23 tons Grävis har fått börja visa vad han går för. Inom några månader kommer dem äntligen och gräver ner elen och vi slipper sju stolpar på gården. Samtidigt passar vi på att göra om hagarna. Igår va Hugo här och hjälpte Henke att flytta ...

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards