Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Pauline Eriksson - 21 augusti 2011 13:08

Det har varit fulla muggar här och det kanske inte är så ovanligt men jag har inte hunnit uppdatera bloggen, men kära nån vad det händer mycket hela tiden.


Tidigare i veckan så var pappa Pelle och pappa Tommy här och snickrade på hallen och nu har lösdriften börjat ta form  .


Det blir så jäkla bra


Ute katten Baronen har fått sitt första revir trubbel, en annan svart/vit katt har strykit runt här på gården och i torsdags när vi skulle köra en runda på kvällen så var Baronen kvar ute. När vi kom tillbaka så var han väldigt passiv och så hade han ett sår på svansen som tydde på att han hade varit i bråk och vi har inte sett den katten mer så det kan nog tyda på att Baronen vann.


Barris har en liten tiger inom sig


Älskar numer att springa ute


och att jaga insekter, för det är det ända vi har sett han jaga.


En annan väldigt rolig sak är att ett nytt Tommy-projekt är klart, han har byggt en vagn till mina paddocksaker (bommar, koner mm) och vi hämtade hem den igår.


Den är perfekt till den lille traktorn


och självklart är den märkt med gårdens namn


Den ser nästan ut som en liten prärievagn och passar fint in i omgivningen.


TUSEN TACK TILL PAPPA TOMMY  .....


Kvällarna förra veckan har varit fullt ös med hästarna och i torsdags var jag även iväg en sväng och lasttränade familjen Thoressons hästar och efter lite abrovinker så gick det riktigt bra med både Lux och Lolli som är halvsyskon (samma mamma). Tanken är att Lux ska komma hit nästa helg och bli tränad i rundcorallen mm.


Jag har även fått ett litet bakslag på Lillen, det blev nämligen en luftfärd igår som slutade med att jag låg i grusen pga att han blev sur när jag skänklade lite hårdare, men det var bara upp igen och fortsätta. Idag tog jag Henke till hjälp efter att vi hade ridit en skogstur på Migge och Farax så red Henke Farax i paddocken tillsammans med mig och Lillen och då tyckte Lillen att det var lite roligare. Lisa (Lillens ägare) och jag har bestämt att jag ska rida Lillen nästa vecka oxå och sen ska han få åka hem och vila ett tag. Det börjar nämligen att ta på han att gå själv och bli tränad intensivt så han har gått ner en del i vikt.


Nu ska jag ut och måla fler brädor för snart kanske papporna kommer och ska fortsätta snickra på lösdriften och det behövdes viss ca 35 brädor till så det gäller att lägga på en rem.


                

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards