Alla inlägg den 1 augusti 2011

Av Pauline Eriksson - 1 augusti 2011 21:00

Men faktum är att semestern har varit helt fanatomiskt härlig och vi är så nöjda med allt vi hunnit här på gården och alla roligheter vi har hittat på så det är bara att vara tacksam för det. Hade jag varit hemma längre så hade jag nog oxå blivit en erimit som inte velat åka hemifrån ens för att handla, för ju mer jag är hemma desto mindre vill jag åka nånstans  ..


Dem sista semesterdagarna bestod mest av regn och det verkligen flöt här hemma men vattnet försvann ganska fort ändå. Vi avslutade semestern med att ha en liten sommarfest i lördags och den blev verkligen rolig och lyckad och söndagen blev mest vila.


Sötnosen Baronen sov sig igenom de dagar när regnet flödade, annars har han tillbringar sina dagar utomhus hela semestern och nuförtiden är han även i stallet när hästarna är inne.


Hästarna har inte blivit ridna eller tränade varje dag förutom "Lillen" som fått minst ett pass om dagen. Nu när han är uppkallad och följer mig lös så blir inte passen så intensiva rent fysiskt utan nu vänjer jag han vid en massa saker för att det ska bli en säker insittning. Lillen har svarat otroligt bra efter det lilla bakslaget för en vecka sedan och det dröjer nog inte länge förräns jag sitter på hans rygg.


Igår fick ialla fall Farax ett pass i paddocken och vi tränade en del på det som vi fick med oss hem från Jonna Gullberg och jag fick härliga resultat.

Ikväll har alla hästar fått träning, först Lillen, sen Zirocco som inte är uppkallad än i corallen (men snart så) och sen red jag och Henke ut med Farax och Migge på en skogstur.


Lisa som äger Lillen har lånat mig några hinderstöd som hon inte använder just nu så förhoppningsvis ska jag och Farax hoppträna på onsdag och det ser jag fram emot.


Fridens Lilja  ....

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards