Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Pauline Eriksson - 9 augusti 2011 07:06

Igår kväll fick vi verkligen känna på vädrets makter när jag och Henke skulle rida ut i skogen. Det var hur härligt väder som helst hela kvällen och jag hade tränat både Lillen och Zirocco, sen skulle vi rida ut en lite sväng med Migge och Farax.

Vi kom endast nån kilometet hemifrån när vi tittade bakom oss så var det precis kolsvart på himlen och man kände verkligen hur luften blev kallare, vi vände hemmåt och innan vi var hemma så var det rakt över oss.



Det blåste, regnade, blixtrade och dundrade rejält och man kände sig oerhört liten på jorden, men det gick över rätt fort ändå.

Det har åskat här mycket den senaste tiden och i lördags natt så höll det på nästan hela natten fram och tillbaka, vi sov nästan inte en blund.


Hästarna har den sista tiden fått träning allihopa och i söndags kom kompisen Karin och provade Farax en runda i skogen och jag red Migge. Migge känns verkligen toppenfin nu och Karin fick trava ifatt hela tiden när vi skrittade för Migge har en otroligt vägvinnade, energisk skritt.


Lillen fick sadel på sig för första gången igår och det gick jättebra, dem sista dagarna har motstånden i han blivit mycket mildare och snart är det dags för uppstigning men först vill jag att han ska funka i tömkörningen utan motstånd och utbrott.


Min lille prins Zirocco har haft lite bus för sig i corallen och haft en del felvändningar, tidigare har jag inte pressat han så mycket men igår kände jag att han bara lekte där inne så då fick han gå ett längre pass vilket jag tror var bra.


Höres snart igen



Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards