Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Pauline Eriksson - 13 juli 2010 17:43

Här kommer lite bilder från helgens EM för arabiska fullblod.


Farax har kanske inte det mest arabtypiska utseendet men han har absolut det största hjärtat   och ibland känns det som att han skulle göra vad som helst för mig om jag ber han.

 

En väldigt fin bild på Farax tagen efter Lördagens utställning.

Alla foton är tagna av min syster: Petra Eriksson

 

Detta är trailen på Lördagen som inte gick så bra som på Söndagen när det var EM-klass, men ofta går Farax bättre när det är svårare mönster.


Galoppbommar i trailen på söndagen


Grinden och här är det över 30 grader så ni kan fatta att det är varmt med chapps och allt  .


Här ser Ni Janicke och Farax tävlingkompis Prinsen som oxå gjorden en helt Fanatomisk helg med bland annat ett EM-silver i Pleasuren... GRATTIS till Er.


Dem vann även cupen på fredagen och får här sitt pris  


Och här ser Ni mig och Farax, superglada, jättetrötta och med en del av den fantastiska prisskörden som vi skrapade ihopa.

Detta är en dröm som jag har haft i över 10 år, ända sedan Farax tittade ut med sina underbara pliriga ögon. Fortfarande svårt att fatta.


Igår var vi tillbaka på Bökeberg för att rida kvalen till SM för alla raser och både jag och Farax var väl måttligt motiverade. Vi började med att komma väldigt sent till klassen efter att ha missförstått starttiderna och väl på plats så brottade vi ned en kona i veristailen som innebar att vi blev diskade. Trodde då att det var kört men fick strax reda på att om jag inte gjorde likadant i kval nr 2 så var vi fortfarande med i matchen och jag gjorde en säkerhetsritt som gick vägen. I kvalet för Western Riding så gjorde vi en av våra bästa ritter i kval nr 1 i ett mönster som vi aldrig har ridit  men kval nr 2 kan jag säga gick på ren vilja från både mig och Farax. så om jag nu inte har räknat fel så rider vi SM-final i morgon förmiddag och glädjande nog så gör även Janicke och Prinsen i Western Horsemanchip och Pleasure.


På kvällen igår firade vi hos Janicke och Magnus med god mat och champanj och kvällen blev ganska sen och även lite vinglig för mig och Henrik .


Idag har det varit vilodag för Farax och resten av "Team Fabulous" (Jag, Henrik och Petra) har varit i Ystad och shoppat. Idag är det även lite svalare väder vilket har varit skönt men enligt väderprognosen så ska det bli varmare i morgon igen (27 grader i skuggan), hm.


Så än en gång får Ni hålla tummar och tår för oss, men oavsett vad som händer i morgon så är Vi så otroligt nöjda och glada för de prestationer som vi redan har utfört.


Hej Hopp

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards