Alla inlägg den 11 april 2011

Av Pauline Eriksson - 11 april 2011 21:01

Det kändes nästan som en sommarkväll när vi gav oss iväg ca halv 8, ljust, vindstilla och fullt med fågelkvitter.....Underbart 

 

Henke med pojkarna innan ridturen ikväll

 

Av Pauline Eriksson - 11 april 2011 07:14

Det har varit dålig uppdatering denna vecka men den gick så fort så jag vet nästan inte vad som hände mer än att det har varit fullt ös hela tiden.


Jag vet i alla fall att alla hästarna har fått vara i fokus var och en och det känns väldigt bra. Jag har både ridit Farax och gått prommenader med Zirocco och Migge har oxå fått börja röra lite på sig. Henke har skrittat 2 gånger och sen har syrran varit här och provat en gång och hon ska hjälpa till att skritta igång den gamle mannen. Det är lugnt och trevligt i flocken nu förrutom att Zirocco får sina galna ryck och ibland får han även igång Farax och Migge.


Det jag oxå vet är att min älskling Henke har fyllt år och man kan nästan säga att vi har firat i 3 dagar för det har i alla fall varit folk här från fredag kväll till söndag em.

Det har varit väldigt trevligt och nu är det nästan bara en månad kvar tills jag fyller (???) år och nytt kalas det då blir...


När det gäller tävlingar så har jag inte varit så "på" detta året för som man kan fatta så är inte det högsta på prioriteringslistan. Men både jag och Henke tycker att det är kul att ut och åka och Farax har känts fin att rida, så det blir nog en tripp till skåne i Påskhelgen. Nästa helg har jag anmält mig till en C-tävling som min klubb (EWR) anordna för att rosta av Faraxen lite i framför allt trail eftersom att han inte har gått över en ända bom denna vintern.


Nu är även proppen för Arabsportcupen klar och den finns på hemsidan www.sasc.se under mina länkar till höger "Arabsportcupen 2011". Jag är själv drivande i att den skulle bli av i år så gå in och kolla, sprid det vidare till alla arabhästägare Ni känner för det finns klasser för alla nivåer/dicipliner.


Kramis

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards