Alla inlägg den 2 april 2011

Av Pauline Eriksson - 2 april 2011 21:25

I Torsdags blev golvmattan inlagd och Vi är jättenöjda, Henkes snälla föräldrar kom på kvällen och hjälpte oss att sätta tillbaka allt och det va verkligen guld värt. Det är ganska lätt att riva ut men lite knepigare att få tillbaka diskmaskin, spis, kyl mm, men som sagt det blev väldigt bra.


Veckan har gått fort som vanligt när man ha mycket att göra och nu har tom halv helgen gått. Farax har gått hela veckan förutom på torsdag och i onsdags red vi en supermysig runda som vi endast hann med 1 gång innan snön kom. I fredags blev det ett pass i paddocken och förrutom att kondisen på både mig och han så gick det hyfsat, det blev mest uppmjukande övningar för att få i gång blodcirkulationen.


Henke hämtade Selma igår och hon har varit med hela dagen på gården och ligger just nu bakom mig i soffan och sover som en liten "gris"


När vi hade släppt ut hästarna i morse och ätit frukost så blev det full action, och nu när vi har kommit i ordning i köket så kan vi äntligen fortsätta ute. I veckan kom vi fram till att carporten, som är den första byggnaden man ser när man kommer in på gården, skulle fräschas upp. Jag köpte lite rödfärg och det började vi med på förmiddagen.


Ganska tråkig byggnad och träet sucktade efter färg.


Ganska tacksamt jobb när man ser så stor skillnad


När vi målat upp 10 lite färg så fick vi för oss att vi skulle sätta upp vindskivor på byggnaden för att den skulle se lite seriösare ut. Jag och Henke är inte så vana snickare så det blev därefter, men vi är ganska nöjda med resultatet men det få bli 20 meters avstånd för dem noggranna  .

Imorgon ska jag åka och köpa mer färg och har ni tur så får ni se slutresultate på vårt måleri och bygge.


Farax uppfödare och min vän Karin kom vid lunch och hälsade på och Henke grillade korv och det blev några trevliga timmar.


Farax och Migge fick vara utan täcke idag eftersom det va väldigt varmt och snacka om att det blec High Capparall i hagen.... fullt ös


Senare på eftermiddagen dök mamma och Hugo upp för mamma va väldigt nyfiken på köket.


Hugan passade på att åka en tur på vagnen efter Wheel Horsen och Selma tyckte oxå att det va roligt..


Dagen tog slut och det blev endast tid för att longera Farax några varv i paddocken men imorgon bitti har jag tänkt att rida ut i skogen innan jag kör in och köper mer färg...ler...


Hejsan svejsan           

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards