Alla inlägg under augusti 2012

Av Pauline Eriksson - 6 augusti 2012 08:27

Igår lämnade vi tillbaka Migge till sin ägare, vi har ju haft denna fantastiske gamle man i nästan 2 år och han har varit en klippa från dag 1. Det var sorgligt men det kändes bra att han skulle få fortsätta att gå på lösdrift för den hästen har verkligen fått smak på att gå ute dag som natt och få göra som han vill.


Henke och jag pysslade och gjorde Migge fin för avfärd och som vanligt så bara njuter denna häst av att man ger han uppmärksamhet, vilket tyvärr har varit en bristvara den sista tiden.


Henke sa "hej då" här hemma och Emmy följde med mig istället, det är ju inte världsligt långt bort och Migges ägare sa att vi var välkomna att hälsa på om vi hade vägarna förbi.


Väl framme i skåneland så fick Migge gå ut i en hage med GRÄS!!!   och även det har varit en bristvara här hemma, så han verkade inte ledsen för det.


Vi fick god fika och satt och snackade en stund om åren som gått och Ann-Sofie tackade oss för att vi tagit han om hennes gamle vän, men vi vill oxå säga ett STORT TACK för att vi fått lära känna denna härliga häst.

Han har gjort Henke säkrare i sadeln, uppfostrat Zirocco med järnhand och varit en god kamrat till Farax.


Farax är nog den som är mest ledsen och han gick hela dagen igår och ropade samt letade efter sin kamrat, han är nog lite orolig över att bli lämnad ensam med vår lille ligist Z. Jag vet inte om det blir en positiv eller negativ upplevelse för Farax att bli tvungen att stå upp mot Zirocco men det får vi väl se.      

Av Pauline Eriksson - 6 augusti 2012 08:14

Hehehe, i lördags överraskade vi Henkes mamma med en kidnappning och vi fick en väldigt trevlig dag som avslutades hos Henkes faster med bad i pool och grillning på kvällen.


Det var ingen taskig kidnappning utan vi gjorde saker som Yvonne tycker om, här ska vi luncha innan resan gick vidare.


men höjdpunkten var nog att hon fick åka merca-cabbe  

   

Av Pauline Eriksson - 3 augusti 2012 12:07

Självklart är vårt hus Baronens oxå men han har sagt att han gärna skulle vilja ha ett kryp in på altanen och det har jag snickrat ihop nu på förmiddagen.


Här kan han välja om han vill sola i sängen på takterrassen eller kura inne i huset, där är även bra att sätta mat och vattenskålen.


Som vanligt är det väldigt uppskattat med presenter till Baronen han visar direkt intresse för vad han har fått.


ett litet mysigt krypin för vår lilla älskling


Inomhus sover han helst i sin korg i köket


eller vid datorn när man sitter där...ler...


eller i fåtöljen bakom   


            

Av Pauline Eriksson - 3 augusti 2012 08:13

Igår fick jag min första riktiga spa-upplevelse och det var min härliga vän Nettan som bjöd mig på detta som en försenad 30-års present.

Vilken härlig upplevelse detta va och vi började på förmiddagen med ett "tai chi pass" som gjorde att vi kom ner i andningen och fick en härlig start på dagen.

Sen blev det lite simning, bubbelbad och bastu innan vi gick utanför byggnaden och åt en god picknick på gräsmattan. Efter lunch fick vi en helkroppsmassage och innan dess nån slags skrubbing som var helt fantastisk och efter detta hade man babylen hud och luktade väldigt gott.

Vi avslutade uppe på terrassen med lite god öl och gott vin innan Henke kom och hämtade oss.


Vi va riktigt avslappnade och mosiga efter denna härliga dag  


Henke och jag fortsatte direkt hem till hans föräldrar för att fira mamma Yvonnes 55 års dag.

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards