Alla inlägg den 16 maj 2011

Av Pauline Eriksson - 16 maj 2011 06:56

Det är underbart att det har kommit lite regn denna helg så att det börja växa i hagarna. Denna helgen har vi fått supermycket gjort och samtidigt har vi hunnit njuta av att bara vara lediga.


I lördags målade jag för glatta livet  , vi hade ett gammalt växthus utanför verkstaden som Henke rivit ner och det var lite fult på väggen bakom som jag fixade till sen när jag ändå va igång så målade jag ytterdörren på huset och fönsterna på stallet. Mamma kom och fikade på eftermiddagen och sen blev det vedklyvning för hela slanten.


Bild från förra veckan när hästarna fick gå ut i ny hagen med några grässtrån att tugga på "mums".


Det har blivit en del ridning i helgen och det är mest roligt att rida ut i skogen för det finns hur mycket skogsvägar som helst att utforskar.


Henke och jag har utforskat en hel del från hästryggen men i går gick vi en långrunda och hittade en jättemysig runda som inte blev en riktig runda pga att vi fick snedda över ett kalhygge och där hade inte varit så lämpligt att rida. Vi har en teori om hur vi ska komma runt men rundan hade blivit ganska lång så vi gav upp för den gången.


Igår fortsatte vi med veden och senare på kvällen red jag en stund i paddocken och Faraxen känns bra men som sagt det är just nu roligast att rida i skogen. Behöver ju ändå träna lite övningar om jag nu ska fortsätta tävla detta året och så är det tänkt. Nästa tävling är den 29 maj och det är dagen efter vi ska ha kalas för mig men mina klasser går på eftermiddagen så det ska nog gå   säger i alla fall tidsoptimisten i mig.


Hej

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards