Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av Pauline Eriksson - 8 augusti 2010 21:07

I fredags fick Farax vila för efter jobbet så packade jag och Henke ihopa lite grejor och så körde vi till Sävsjö till Anne och Jim (Idets Morgan). Det var säkert 2 år sedan jag hälsade på Anne, tidigare hälsade jag och Anne på varandra flera gånger per år men nu har hon dem senaste åren pluggat i Uppsala till veterinär så då finns det inte så mycket tid kvar.


Det är alltid lika trevligt att besöka dem och det blev en trevlig fredagskväll med god mat och dricka  . På lördagen körde vi lite "sightsing" och kollade först in deras års föl som va supersöt och det verkar som att hon kommer få en väldigt ovanlig färg. På eftermiddagen så tog vi in deras 4-åriga hings Scooby och red han en stund i paddocken.


Anne visar Scooby, han har en ovanlig färg, "Grullo" tror jag man kallar den


Trevlig modell på denna unga hings och väldigt trevligt sätt


Här ser Ni Anne och Jims hundar Kenya och Diesel, 2 st Rodrigian Ridgeback

 

 

Scooby var rolig att rida och det är alltid en speciell känsla att rida hings


Det va verkligen motor i han, något vinglig i galoppen men han är ju endast 4 år


Sen fick jag rida hennes ungsto "Sudden", vilket steg denna märr har och kommer att få. Hon är även 5-gångare.


Det var verkligen kul att få prova rida Morganhäst igen och framförallt rida lite mindre hästar, det är då man förstår att det är lite lättare när man når om hela hästen..


Vi fick även en väldigt trevlig Lördagskväll men gick och la oss ganska tidigt eftersom idag skulle vi till High Chapparall för att heja på Emmy när hon tävlade.


Vi vaknade av att det regnade och det fortsatte det med, jag och Henke hade inte förväntat oss att det skulle regna och man är liksom lite van vid att det är varmt och soligt när vi är på vift. Inte denna gången så vi fick köpa både regnkläder och parably när vi kom fram.


Emmy och hennes Jocke var väl inte heller superglada av att det regnade men höll humöret uppe och efter att ha diskat sig i Trailen efter att ha blivit rädd för bron, domaren och parasoll så vände det och Alfred började lyssna på Emmy igen. Det blev en lysande 4:a av ca 11 ekipage i western riding, sen var det lunch och jag och Henke frös så vi begav oss hemmåt. Efteråt fick vi reda på att hon tog en 6:e plac i pleasuren och en jättefin 3:de plac i horsemanchipen, super duper grattis till de fina placeringarna  .


Hade inte tänkt gå på den läskiga bron med bara ett stacket...ler...


Regnet bara fortsatte och fortsatte


Blött överrallt, här ser Ni en tapper skara ryttare


Här efter den fina 4:de plac i western ridingen och då spelade det ingen roll att hon va blöt in på underkläderna, fullt smile  


Henke och Jocke höll oxå humöret på topp trotts den blöta vädret.


Det blev en Max-burgare på vägen hem


"Borta bra men hemma bäst"  funkar även denna gång, det är alltid skönt att vara hemma igen och jag gick bara in och bytte om för att gå ut till min Farax.


Red ut en runda tillsammans med Ylva och Elisabeth och regnet bara fortsatte och fortsatte... hoppas det har slutat tills imon.


Tjo flöjt

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards