Alla inlägg den 31 maj 2014

Av Pauline Eriksson - 31 maj 2014 21:22

Igår skulle jag själv rulla ut från gårdsplanen med Farax i transporten men några timmar innan avfärd bestämde sig syrran och Hugo för att följa med vilket jag tyckte va kul. Det är alltid roligare att ha någon med sig när man ska iväg på lite längre tripper med häst och allt. Först körde vi Sävsjö till min gamla vän Anne på "Idets Morgan", det var länge sedan jag träffade henne och hon har hunnit gå ut veterinärhögskolan, byggt hus och fått en liten flicka sedan sist jag träffade henne. Dessutom hade hon precis i dagarna fått en underbar liten hingstunge som skuttade runt i hagen när vi anlände.


Efter en trevlig kväll i det nya huset sov vi några timmar för att sedan packa ihop oss och för att bege oss till High Chapparalls tävlingsplats där det var tävling på schemat.


Vi hann kanske 100 meter från deras gårdsplan då jag upptäckte att vi hade punktering på transporten så det var bara att lasta ur F igen och byta däck mitt i vägen. Sedan hann vi kanske köra ett par mil innan syrran kom på att hon hade glömt sin mobiltelefon, oj vilken härlig start vi fick på dagen tänkte jag. Telefonen fick vänta tills hemvägen.


Farax har fått en ny liten skötare


Väl framme på tävlingsplatsen så gick allt som på räls, vi är ett sammansvettsat gäng och den nye medlemmen var till stor avlastning för både mig och syrran.



Farax kändes väldigt fin på uppvärmningen men då jag har ändrat min ridning lite efter att ha börjat rida för B så var vi inte i full ballans men vi är på god väg.



Vädret gick inte helle att klaga på förutom att man fick tugga grus på framridningen då sanden var torr.


Farax kan ibland gå jättebra på framridningen för att sedan spela mig ett spratt på tävlingen men idag hade vi en härlig känsla rakt igenom.



Det blev så bra att vi vann alla tre klasser som vi ställde upp i, western pleasure, w horsemanship och trail, min fina bruna prins är verkligen finast.


Det blev sedan att åka tillbaka till Anne och då visade sig att vi även hade glömt våra sängkläder på gårdplanen i en säck så vi var nog lite förvirrade allihopa på morgonen. Henke var inte ett dugg förvånad utan sa bara att det är som en vanlig resa med systrarna "koll"  . Tack Hugo och Petra för hjälpen och tack Anne och Jim för gästfriheten och en väldigt trevlig kväll.

Presentation

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Besöksstatistik

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Sponsorer


Ovido - Quiz & Flashcards